Datingsite voor alleenstaande moeders

Alleenstaande Mama’s

Wat zegt Alleenstaande Mama’s over zichzelf?

Alleenstaande-Mamas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s (en papa’s) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor alleenstaande ouders.

Op AlleenStaande-Mamas.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Voordelen van Alleenstaande-Mamas.nl:

• Speciaal voor alleenstaande ouders!
• Gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen;
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto’s;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Doelgroep Alleenstaande Mama’s dating

Alleenstaande mama’s en papa’s die op zoek zijn naar een vriendschap, date of een serieuze relatie.

De werkwijze van datingsite Alleenstaande Mama’s

Op AlleenStaande-Mamas.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Een reactie

  1. Op deze website heb ik ook een account. Ik als alleenstaande man heb hier regelmatig leuke gesprekken gevoerd met alleenstaande moeders.

    Hier heb ik ook Anika op leren kennen. Met Anika heb ik nu al geruime tijd een leuk contact en gaan we regelmatig leuke uitstapjes maken met elkaar.

    Deze site is een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.